Verzenden & retourneren

Verzenden

Artikelen die voorradig zijn en op werkdagen voor 15:00 uur geplaatst worden zullen na een geslaagde betaling dezelfde werkdag nog door MXH Racing verzonden worden. Voor niet voorradige artikelen wordt u op onze website geïnformeerd over de snelst mogelijke levertijd.

Ten alle tijde zullen wij u informeren zodra uw bestelling verzonden zal worden om de bestelling via een toegezonden e-mail met daarin de Track&Trace gegevens te kunnen traceren.

Retouren

Uiteraard proberen wij u van zoveel mogelijk informatie te voorzien zodat u tevreden vanuit onze showroom of webshop met de juiste artikelen vertrekt.

Toch bestaat de kans dat u niet tevreden bent over u aankoop. Uw wordt dan geacht om uw retour binnen 14 dagen bij ons te melden door een mail te sturen naar [email protected] of door te bellen met 06-52203555.

Bij het retourneren van uw aankoop is het belangrijk dat u ons inlicht over de reden van het retour, indien u geen geldige reden van retour opgeeft kunnen wij uw bestelling helaas niet in behandeling nemen. Daarnaast is het van belang dat u de originele verpakking en het aankoopbewijs bewaard.

Wij nemen uw retourzending dan zo snel mogelijk in behandeling.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »